Redirectionati 2%

2% pentru Asociatia “Zambetul lui Daniel”

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, deja platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.).

Daca doriti ca, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariul din anul 2016, sa sprijiniti deschiderea Clubului “Culorile Zambetului”, centru de ingrijire si recreere terapeutica a copiilor cu diverse dizabilitati, care va functiona in cadrul Asociatiei “Zambetul lui Daniel”, va rugam sa:

a) DESCARCATI DE AICI FORMULARUL 230  daca ati avut VENITURI DOAR DIN SALARIU

b) DESCARCATI DE AICI FORMULARUL 200 daca ati avut si ALTE VENITURI IN AFARA SALARIULUI.

Informatii utile privind completarea formularului:

  1. Formularul se completeaza in doua exemplare, dintre care unul ramane la dvs. cu numarul de inregistrare primit la depunere de la administratia finantelor publice
  2. ANUL de completat in formular este 2016, deoarece se are in vedere impozitul pe venit din anul financiar incheiat 2016.
  3. pentru FORMULARUL 230: completati campurile de la punctul I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI, de la punctul III 2.  Sustinerea unei entitati nonprofit, cu datele de identificare ale Asociatiei Zambetul lui Daniel si semnatura. Restul rubricilor nu sunt obligatoriu a fi completate (se completeaza doar daca este cazul).
  4. pentru FORMULARUL 200: trebuie citite cu atentie instructiunile, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut.
  5. Daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit, puteti lasa casuta necompletata, deoarece, cf. art. 84, alin. 3 din Codul fiscal: “…Organul fiscal competent are obligatia calcularii, retinerii si virarii sumei reprezentand pana la 2% din impozitul datorat …
  6. Depuneti formularul DIRECT la registratura organului fiscal sau trimiteti formularul PRIN POSTA, cu scrisoare recomandata, la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu.

Data limita de depunere a formularului este 25 MAI 2017.

 

Datele de identificare a asociatie:

ASOCIATIA ZAMBETUL LUI DANIEL

CIF: 31638301

COD IBAN: RO65CECEB31630RON3467287 CEC Bank

 

Pentru mai multe informatii in legatura cu aceasta procedura, inclusiv pentru detalii privind proiectele Asociatiei “Zambetul lui Daniel”, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

E-mail: contact@zambetulluidaniel.ro

Adresele Administratiilor Finantelor Publice le gasiti aici: ADRESE .