Donatii si sponsorizari

Donatii si sponsorizari

Va multumim pentru implicare!
 

Wise Finance Solutions Wise Finance Solutions a sponsorizat in 2013 Asociatia “Zambetul lui Daniel” cu suma de 4500 RON, pentru sustinerea deschiderii Clubului “Culorile Zambetului”, centru de ingrijire si recreere terapeutica a copiilor cu nevoi speciale.
 
 

CLUBUL BOREAL a oferit Asociatiei “Zambetul lui Daniel” o sponsorizare de 6600 RON in anul 2013, pentru sprijinirea deschiderii Clubului “Culorile Zambetului”, centru de ingrijire si recreere terapeutica a copiilor cu nevoi speciale.
 
 

Birou Executor Judecatoresc Crenguta-Doina Dobranici Biroul Executor Judecatoresc Crenguta-Doina Dobranici a sponsorizat in 2013 Asociatia “Zambetul lui Daniel” cu suma de 4000 RON, pentru sustinerea deschiderii Clubului “Culorile Zambetului”, centru de ingrijire si recreere a copiilor cu dizabilitati.
 

Campania Impreuna pentru zambetul copiilor

SC DML MARKETING SRL sustine Asociatia “Zambetul lui Daniel”, lansand campania “Impreuna pentru zambetul copiilor” ce se va desfasura in perioada 1 decembrie 2013 – 31 martie 2014. Prin acest program, un leu din fiecare incasare va fi directionat catre Asociatia “Zambetul lui Daniel”.